Nie jesteś zalogowany na forum.
Witam z tej strony Czypior, I otwieram rekrutacje do 101st Airborne Division (101 Dywizja Powietrzno-desantowa) Oto wzór:
UWAGA PODANIA MACIE PISAĆ POD TYM WĄTKIEM ZOSTAWIAJĄC ODPOWIEDŹ!!
1.Nick:
2.Wiek:
3.Czy masz ts3:
4.Czy posiadasz sprawny mikrofon?:
5.Co wiesz o 101st Airborne Division (4-5 zdań, NIE Z WIKIPEDII):
6.Dlaczego ta dywizja?:
7.Opowiedz coś o sobie (2-4 zdania):
8.Czy zastosujesz się do regulaminu:
9.Czy umiesz uszanować decyzje dowódcy?:
10.Komunikacja oraz współpraca z drużyną (1/10):
11.Strzelanie (1/10):
12.Pilotaż, prowadzenie pojazdów (1/10):
Powodzenia!
"Gory, gory what a helluva way to die" - Blood On the Risers
Offtopic: Zapraszam na kanał: https://www.youtube.com/channel/UC1kEoc … pcSldxL3uw
1.Nick: Piotr55
2.Wiek: 14 lat
3.Czy masz ts3: Nie
4.Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
5.Co wiesz o 101st Airborne Division (4-5 zdań, nie z wiki): Ich nazwa wyróżniająca to jeżeli dobrze pamiętam ,,Krzyczące orły". Została aktywowana w 1942 roku. Jest do dywizja spadochronowa. Obecnym generałem jest Jeffrey J. Schloesser.
6.Dlaczego ta dywizja?: Ponieważ dawno nie grałem na waszym serwie bo po prostu go nie było i lubie Szczypiora ( ͡° ͜ʖ ͡°).
7.Opowiedz coś o sobie (2-4 zdania): Jestem kulturalnym graczem. Pomimo mojego wieku umiem zachować poważność w rp. Interesuję się nowoczesną militarią, ale także tą z WW2. Jestem zapalonym graczem w BF'a.
8.Czy zastosujesz się do regulaminu: Tak zastosuje.
9.Czy umiesz uszanować decyzje dowódcy?: Tak umiem.
10.Komunikacja oraz współpraca z drużyną (1/10): 8,5/10
11.Strzelanie (1/10): 7,5/10
12.Pilotaż, prowadzenie pojazdów (1/10): Pilotaż 9,5/10 Prowadzenie pojazdów 7/10
1.Nick: Piotr55
2.Wiek: 14 lat
3.Czy masz ts3: Nie
5.Co wiesz o 101st Airborne Division (4-5 zdań, nie z wiki): Ich nazwa wyróżniająca to jeżeli dobrze pamiętam ,,Krzyczące orły". Została aktywowana w 1942 roku. Jest do dywizja spadochronowa. Obecnym generałem jest Jeffrey J. Schloesser.
6.Dlaczego ta dywizja?: Ponieważ dawno nie grałem na waszym serwie bo po prostu go nie było i lubie Szczypiora ( ͡° ͜ʖ ͡°).
7.Opowiedz coś o sobie (2-4 zdania): Jestem kulturalnym graczem. Pomimo mojego wieku umiem zachować poważność w rp. Interesuję się nowoczesną militarią, ale także tą z WW2. Jestem zapalonym graczem w BF'a.
8.Czy zastosujesz się do regulaminu: Tak zastosuje.
9.Czy umiesz uszanować decyzje dowódcy?: Tak umiem.
10.Komunikacja oraz współpraca z drużyną (1/10): 8,5/10
11.Strzelanie (1/10): 7,5/10
12.Pilotaż, prowadzenie pojazdów (1/10): Pilotaż 9,5/10 Prowadzenie pojazdów 7/10
Akceptuje
Offtopic: Zapraszam na kanał: https://www.youtube.com/channel/UC1kEoc … pcSldxL3uw
1.Nick: Polski_Trucker
2.Wiek:13
3.Czy masz ts3: tak
4.Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
5.Co wiesz o 101st Airborne Division (4-5 zdań, NIE Z WIKIPEDII): Wiem Że To Amerykańska Dywizja. Ta Dywizja Jest Dywizją Powietrznodesantową. Została Aktywowana 16 sierpnia 1942 roku. Stacjonuje w Fort Campbell w stanie Tennessee.
6.Dlaczego ta dywizja?: Bo Chce Spróbować W Tej Dywizji I Wiele O Niej Słyszałem.
7.Opowiedz coś o sobie (2-4 zdania): Cześc Jestem Aleks. Lubie Grać W Sa-mp I W Mta. Mam 13 lat. Mieszkam koło Warszawy. Interesuje Się WW2.
8.Czy zastosujesz się do regulaminu: Tak
9.Czy umiesz uszanować decyzje dowódcy?: Tak
10.Komunikacja oraz współpraca z drużyną (1/10): 9
11.Strzelanie (1/10): 8.5
12.Pilotaż, prowadzenie pojazdów (1/10): Pilotowanie 8.5 Prowadzenie 9,5
1.Nick: Polski_Trucker
2.Wiek:13
5.Co wiesz o 101st Airborne Division (4-5 zdań, NIE Z WIKIPEDII): Wiem Że To Amerykańska Dywizja. Ta Dywizja Jest Dywizją Powietrznodesantową. Została Aktywowana 16 sierpnia 1942 roku. Stacjonuje w Fort Campbell w stanie Tennessee.
6.Dlaczego ta dywizja?: Bo Chce Spróbować W Tej Dywizji I Wiele O Niej Słyszałem.
7.Opowiedz coś o sobie (2-4 zdania): Cześc Jestem Aleks. Lubie Grać W Sa-mp I W Mta. Mam 13 lat. Mieszkam koło Warszawy. Interesuje Się WW2.
8.Czy zastosujesz się do regulaminu: Tak
9.Czy umiesz uszanować decyzje dowódcy?: Tak
10.Komunikacja oraz współpraca z drużyną (1/10): 9
11.Strzelanie (1/10): 8.5
12.Pilotaż, prowadzenie pojazdów (1/10): Pilotowanie 8.5 Prowadzenie 9,5
Akcept
1.Nick:KeRi
2.Wiek:15
3.Czy masz ts3:Tak
4.Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
5.Co wiesz o 101st Airborne Division (4-5 zdań, NIE Z WIKIPEDII):Jest to amerykański oddział piechoty wyszkolony głównie do jednostki powietrznej. Została utworzona 16 sierpnia 1942 roku. Utworzona jako dywizja spadochronowa. W tym momencie ich rolą jest transport żołnierzy poprzez transport powietrzny. Stacjonuje obecnie w Fort Campbell w stanie Tennessee.
6.Dlaczego ta dywizja?:Chciałbym zobaczyć jak to jest i chcialbym się co nieco dowiedzieć na temat tej dywizji jak ona walczyła oraz chciałbym wczuć się w rolę wojskowego
7.Opowiedz coś o sobie (2-4 zdania): Mam 15 lat i interesuje się militarią oraz grafiką komputerową. W wolnych chwilach od szkoły i komputera wychodzę z ekipą pośmigać na crossach i quadach. Mam spore pojęcie na temat wojska a szczególnie na temat taktyk takich jak: zielona,czarna,bocian i tak dalej. Po szkole mam zamiar iść na logistykę wojskową, a potem? Nie wiem sam jeszcze.
8.Czy zastosujesz się do regulaminu:Tak.
9.Czy umiesz uszanować decyzje dowódcy?:Tak.
10.Komunikacja oraz współpraca z drużyną (1/10):8/10
11.Strzelanie (1/10):10/10
12.Pilotaż, prowadzenie pojazdów (1/10):10/10
1.Nick:KeRi
3.Czy masz ts3:Tak
4.Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
5.Co wiesz o 101st Airborne Division (4-5 zdań, NIE Z WIKIPEDII):Jest to amerykański oddział piechoty wyszkolony głównie do jednostki powietrznej. Została utworzona 16 sierpnia 1942 roku. Utworzona jako dywizja spadochronowa. W tym momencie ich rolą jest transport żołnierzy poprzez transport powietrzny. Stacjonuje obecnie w Fort Campbell w stanie Tennessee.
6.Dlaczego ta dywizja?:Chciałbym zobaczyć jak to jest i chcialbym się co nieco dowiedzieć na temat tej dywizji jak ona walczyła oraz chciałbym wczuć się w rolę wojskowego
7.Opowiedz coś o sobie (2-4 zdania): Mam 15 lat i interesuje się militarią oraz grafiką komputerową. W wolnych chwilach od szkoły i komputera wychodzę z ekipą pośmigać na crossach i quadach. Mam spore pojęcie na temat wojska a szczególnie na temat taktyk takich jak: zielona,czarna,bocian i tak dalej. Po szkole mam zamiar iść na logistykę wojskową, a potem? Nie wiem sam jeszcze.
8.Czy zastosujesz się do regulaminu:Tak.
9.Czy umiesz uszanować decyzje dowódcy?:Tak.
10.Komunikacja oraz współpraca z drużyną (1/10):8/10
11.Strzelanie (1/10):10/10
12.Pilotaż, prowadzenie pojazdów (1/10):10/10
Amaizing, akceptuje na stopień szeregowego '101stAD|Pvt.twojnick
1. NeQ
2. 12 lat
3. Tak mam TS3
4. Posiadam sprawny mikrofon
5. Została aktywowana w 1942 roku 16 (chyba) sierpnia, utworzona jako dywizja spadochronowa. Była 1 z 2 amerykańskich dywizji jest jedną z najsłynniejszych amerykańskich dywizji
6. Ponieważ tą dywizje szanuje najbardziej i najlepiej się wczuwam w rolę jej członka (dywizji)
7. Nazywam się Ernest mam 12 lat pochodzę z dolnego śląska od dziecka interesuje się militarią a zwłaszcza WW2
8. Tak zastosuje się do regulaminu
9. Tak umiem uszanować decyzje dowódcy
10. 9/10
11. 7.5/10
12. 9.5/10
Dzięki za przeczytanie
1.Nick:Prycol
2.Wiek:14 (tak wszystkich oszukałem ( ͡° ͜ʖ ͡°))
3.Czy masz ts3:Nie
4.Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Można tak powiedzieć
5.Co wiesz o 101st Airborne Division (4-5 zdań, NIE Z WIKIPEDII):Wiem że to Amerykańska jednostka spadochronowa
6.Dlaczego ta dywizja?:Bóg tak chciał albo po prostu jakoś lubię grać kimś takim
7.Opowiedz coś o sobie (2-4 zdania):Jestem dość kulturalny, lubię grać rp, nie odwalam (przynajmniej nie nazbyt często) interesuje się grami o IIWŚ
8.Czy zastosujesz się do regulaminu:Tak, zastosuje się jak go przeczytam (czyli za jakieś 2 minuty)
9.Czy umiesz uszanować decyzje dowódcy?:Tak
10.Komunikacja oraz współpraca z drużyną (1/10):Komunikacja: 3/10 Współpraca: około 5/10
11.Strzelanie (1/10):Zależy od szczęścia czyli ok 6-7/10
12.Pilotaż, prowadzenie pojazdów (1/10):Pilotaż 2/10 Prowadzenie pojazdów 6/10
1.Nick: diablo34
2.Wiek: 13
5.Co wiesz o 101st Airborne Division (4-5 zdań, NIE Z WIKIPEDII): Wiem tylko tyle że była to jednostka spadochronowa
6.Dlaczego ta dywizja?: Jakos nie wiem czemu ale zawsze wybieram usa
7.Opowiedz coś o sobie (2-4 zdania): Lubię grać w csgo gta san andreas i lubię też gry o 2 wojnie światowej
8.Czy zastosujesz się do regulaminu: tak
9.Czy umiesz uszanować decyzje dowódcy?: oczywiście
10.Komunikacja oraz współpraca z drużyną (1/10): 8/10
11.Strzelanie (1/10): 6/10
12.Pilotaż, prowadzenie pojazdów (1/10): 7/10
1.Nick: diablo34
2.Wiek: 13
5.Co wiesz o 101st Airborne Division (4-5 zdań, NIE Z WIKIPEDII): Wiem tylko tyle że była to jednostka spadochronowa
6.Dlaczego ta dywizja?: Jakos nie wiem czemu ale zawsze wybieram usa
7.Opowiedz coś o sobie (2-4 zdania): Lubię grać w csgo gta san andreas i lubię też gry o 2 wojnie światowej
8.Czy zastosujesz się do regulaminu: tak
9.Czy umiesz uszanować decyzje dowódcy?: oczywiście
10.Komunikacja oraz współpraca z drużyną (1/10): 8/10
11.Strzelanie (1/10): 6/10
12.Pilotaż, prowadzenie pojazdów (1/10): 7/10
5. proszę o 4 zdania, napisałeś mi jedno... Przeczytaj coś o sto jedynastce
7.Napisałeś jedno zdanie proszę o więcej
2.Mam wątpliwości co do twojego wieku, bo byłbyś bardziej kreatywniejszy jak na te lata.
Podanie odrzucone, napisz kolejne.
1.Nick:BigOss
2.Wiek:14
3.Czy masz ts3:mam
4.Czy posiadasz sprawny mikrofon?:yhy
5.Co wiesz o 101st Airborne Division (4-5 zdań, NIE Z WIKIPEDII):101 Dywizja Powietrznodesantowa 16 sierpnia 1942 roku. Utworzona docelowo jako dywizja spadochronowa.Pisze to co wiem nie bede sciągać z wiki pedi :3
6.Dlaczego ta dywizja?:Bo nie lubie szwabow
7.Opowiedz coś o sobie (2-4 zdania):Jestem tomek mam 14 lat.Mieszkam w wielkopolsce w malym miescie leszno.Lubie grac w pilke i jezdzic na rowerze.Moja pasią jest II Woja SW i zwerzeta terarystyczne.
8.Czy zastosujesz się do regulaminu:Yhy
9.Czy umiesz uszanować decyzje dowódcy?:Taa
10.Komunikacja oraz współpraca z drużyną (1/10):8
11.Strzelanie (1/10):9
12.Pilotaż, prowadzenie pojazdów (1/10):8
1.Nick:michaldo59
3.Czy masz ts3:mam ale nie działa
4.Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
5Co wiesz o 101st Airborne Division (4-5 zdań, NIE Z WIKIPEDII):101 Dywizja Powietrznodesantowa utworzona 16 sierpnia 1942 roku. jej herbem jest krzyczący orzeł,a przezwisko krzyczące orły. na ich temat powtały serie i filmy z cyklu Brothers i army
6.Dlaczego ta dywizja?:Bo bardzo jest zaciekawiony tematem tej dywizji i bardzo lubie filmy z tej kategori
7.Opowiedz coś o sobie (2-4 zdania):Jestem Michał. jestem z Kielc moją pasją jest modelarstwo i historia w szczególności 2ww
8.Czy zastosujesz się do regulaminu:tak
9.Czy umiesz uszanować decyzje dowódcy?:tak
10.Komunikacja oraz współpraca z drużyną (1/10):7
11.Strzelanie (1/10):8
12.Pilotaż, prowadzenie pojazdów (1/10):7
,,Sukces polega na przechodzeniu od porażki do porażki bez utraty entuzjazmu."- Winston Churchill
1.Nick:michaldo59
3.Czy masz ts3:mam ale nie działa
4.Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
5Co wiesz o 101st Airborne Division (4-5 zdań, NIE Z WIKIPEDII):101 Dywizja Powietrznodesantowa utworzona 16 sierpnia 1942 roku. jej herbem jest krzyczący orzeł,a przezwisko krzyczące orły. na ich temat powtały serie i filmy z cyklu Brothers i army
6.Dlaczego ta dywizja?:Bo bardzo jest zaciekawiony tematem tej dywizji i bardzo lubie filmy z tej kategori
7.Opowiedz coś o sobie (2-4 zdania):Jestem Michał. jestem z Kielc moją pasją jest modelarstwo i historia w szczególności 2ww
8.Czy zastosujesz się do regulaminu:tak
9.Czy umiesz uszanować decyzje dowódcy?:tak
10.Komunikacja oraz współpraca z drużyną (1/10):7
11.Strzelanie (1/10):8
12.Pilotaż, prowadzenie pojazdów (1/10):7
Rekrutacja off, szukamy lidera do 3 rzeszy, bo zaprzeproszeniem drugi lider nie wytrzymał presji, wszystkie podania które są napisane są odrzucone.
1. nick: mixerpro
2.Wiek:12 lat
3.Czy masz ts3:Oczywiście, że tak
5.Co wiesz o 101st Airborne Division (4-5 zdań, NIE Z WIKIPEDII): Jest to amerykanska jednostka, powietrznodesantowa. Wiem mało, ale przynajmniej nie zżynałem z internetu.
6.Dlaczego ta dywizja?: Ponieważ szukam fajnej gry rp, Jestem zaciekawiony co to jest i chce ją poznać. powietrznodesantowa? wszystko co jest związane z powietrzem i ma w sobie nazwe powietrze po prostu już sie ciekawie i chce tam być.
7.Opowiedz coś o sobie (2-4 zdania): Na swój wiek jestem ogar i lubie gry RP. Kocham współprace. Uwielbiam lotnictwo i wszystko z tym związane. Moim marzeniem jest zostać pilotem, i napewno sie szybko nie poddam
8.Czy zastosujesz się do regulaminu: Oczywiście , oto tu chodzi przecież
9.Czy umiesz uszanować decyzje dowódcy?: JASNE PANIE DOWÓDCO! :}
10.Komunikacja oraz współpraca z drużyną (1/10): 7,5 przez wyzywanie mojego wieku.
11.Strzelanie (1/10): 9
12.Pilotaż, prowadzenie pojazdów (1/10): 9
DZIEKUJE ZA SZANSE!
1. nick: mixerpro
2.Wiek:12 lat
3.Czy masz ts3:Oczywiście, że tak
5.Co wiesz o 101st Airborne Division (4-5 zdań, NIE Z WIKIPEDII): Jest to amerykanska jednostka, powietrznodesantowa. Wiem mało, ale przynajmniej nie zżynałem z internetu.
6.Dlaczego ta dywizja?: Ponieważ szukam fajnej gry rp, Jestem zaciekawiony co to jest i chce ją poznać. powietrznodesantowa? wszystko co jest związane z powietrzem i ma w sobie nazwe powietrze po prostu już sie ciekawie i chce tam być.
7.Opowiedz coś o sobie (2-4 zdania): Na swój wiek jestem ogar i lubie gry RP. Kocham współprace. Uwielbiam lotnictwo i wszystko z tym związane. Moim marzeniem jest zostać pilotem, i napewno sie szybko nie poddam
8.Czy zastosujesz się do regulaminu: Oczywiście , oto tu chodzi przecież
9.Czy umiesz uszanować decyzje dowódcy?: JASNE PANIE DOWÓDCO! :}
10.Komunikacja oraz współpraca z drużyną (1/10): 7,5 przez wyzywanie mojego wieku.
11.Strzelanie (1/10): 9
12.Pilotaż, prowadzenie pojazdów (1/10): 9
DZIEKUJE ZA SZANSE!
Odrzucam, za mało informacji o 101st, po co robiłem tą całą historie jak ją w ogóle nie czytacie?