Nie jesteś zalogowany na forum.
Wzór Podania!
Imie/Nick;
Opowiedz coś o sobie:
Dlaczego Akurat USMC?:
Ocen Skill Strzelania [1/10]:
Jak dobrze Mowisz po Angielsku?:
PODANIA DO USMC POD TYM WĄTKIEM!
"Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełnia." - Napoleon Bonaparte
Imie/Nick; Marian/Ursus
Co wiesz o USMC? (NIE Z WIKIPEDI!): USMC - United States Marine Corps. Sformowano tą jednostke w XVIII w. CHYBA. Wiem, że jest jedną z najlepszych jednostek świata.. Więcej nie wiem.
Opowiedz coś o sobie: Uwielbiam broń.
Dlaczego Akurat USMC?: Bo ratshy chciał
Ocen Skill Strzelania [1/10]: 7-8/10
Jak dobrze Mowisz po Angielsku?: Słabo, bo ucze sie rok.
Podanie Zaakceptowane, Witam w Szeregach!
Imie/Nick; Matrix/Daniel.
Co wiesz o USMC? (NIE Z WIKIPEDI!): USMC-United States Marine Corps to Amerykańska Jednostka Desantowa. Działała podczas wojny z Japończykami i w Drugiej Wojnie Światowej.Działa w czasach rzeczywistych(szczególności w Iraku,Afganistanie itp.)
Opowiedz coś o sobie: Mam na imię Daniel mam 16 lat. Interesuje się WW2,OSP i PSP oraz jednostkami Amerykańskimi.
Dlaczego Akurat USMC?: USMC według mnie jest to najlepsze oddziały Amerykańskie.Lubie USMC ponieważ dobrze są zgrani,są dobrze wyposażeni itp :x.
Ocen Skill Strzelania [1/10]: Takie tam 7/10
Jak dobrze Mowisz po Angielsku?: Takie 6/10 XDDDD
Ave!
Wasz Buk powrócił! (Celowo Buk XDDDD)
Matrix, transfer do 101st Airbone Division.
Imie/Nick; michaldo59
Co wiesz o USMC? (NIE Z WIKIPEDI!): Jest to jednostka desantowa utworzona w XVIII w Ameryce . Walczyli oni w iraku , podczas 2ww walczyli z japończykami,
Opowiedz coś o sobie: Bardzo uwielbiam historie w szczególności 2 ww , uwielbiam broń i modele
Dlaczego Akurat USMC?: Bo bardzo chce dołączyć i mieć dobrą ekipe
Ocen Skill Strzelania [1/10]: 7/10
Jak dobrze Mowisz po Angielsku?: mocne 7/10
,,Sukces polega na przechodzeniu od porażki do porażki bez utraty entuzjazmu."- Winston Churchill
Podanie Odrzucone! Za malo informacjii w "Dlaczego USMC?"
Imie/Nick;Wiktoria
Co wiesz o USMC? (NIE Z WIKIPEDI!):No jest to Korpus Piechoty Morskiej
Opowiedz coś o sobie:Mam na imię Wiktoria jestem z Rzeszowa mam 17 lat interesuje się medycyną ratunkową.
Dlaczego Akurat USMC?:Wybrałam USMC ponieważ dobrze odnajduje się w piechocie ?? xD
Ocen Skill Strzelania [1/10]:8/10
Jak dobrze Mowisz po Angielsku?:3/10 xD
Imie/Nick;Wiktoria
Co wiesz o USMC? (NIE Z WIKIPEDI!):No jest to Korpus Piechoty Morskiej
Opowiedz coś o sobie:Mam na imię Wiktoria jestem z Rzeszowa mam 17 lat interesuje się medycyną ratunkową.
Dlaczego Akurat USMC?:Wybrałam USMC ponieważ dobrze odnajduje się w piechocie ?? xD
Ocen Skill Strzelania [1/10]:8/10
Jak dobrze Mowisz po Angielsku?:3/10 xD
Podanie odrzucone! Nie wiem czy wogole moge to nazwac podaniem.
Imie/Nick; imię Gracjan, nick mixerpro
Co wiesz o USMC? (NIE Z WIKIPEDI!): jeden z rodzajów amerykańskich sił zbrojnych. jednostka ta jest stworzona do wykonywania szerokiego wachlarza zadań. jej specjalność to wykonywanie desantów morskich.
Opowiedz coś o sobie: Jestem Gracjan mam 11 lat. Jak na swój wiek jestem ogarniety i lubie RP. kocham współprace . Uwielbiam lotnictwo, Służby mundurowe itp. W przyszlości mam marzenie zostać pilotem Dużo gram w cs'a MTA itp.
Dlaczego Akurat USMC?: Ponieważ jesteście wspaniałą jednostką, szukam zabawy i fajnego RP. Chce poznać też tą jednostke i mieć pochwaly w armi hehe
Ocen Skill Strzelania [1/10]: 9
Jak dobrze Mowisz po Angielsku?: hhhmm. W zasadzie to srednio. Ale dogadać sie umiem, np: Kiedyś grałem na angielskim serwie i gralem z anglikem. wytłumaczyłem mu że jesteśmy w armi wsiadamy do andromandy wyskakujemy i zabijamy. Zrozumiał i fajne troolowanie było hehe. Ale dogadać sie dogadam, czyli takie 5'5/10
Dzieki za szanse.